mavi özel ambulans logosu

Esenler Özel Ambulans

Profesyonel Ambulans Hizmeti Alın

Esenler Ambulans

İstanbul, Esenler civarı özel ambulans firmaları arayışınızda profesyonel ekibimiz ile kesintisiz hasta nakil, ambulans hizmeti veriyoruz.

Esenler ilçesine özel kampanyalı fiyatlar için tek sefer veya sürekli ambulans ihtiyaçlarınız için bizi arayın.

0216 606 3812

esenler özel ambulans

Bugüne özel indirimli ambulans fiyatları için bize ulaşın

Kampanya

Mavi Ambulans

SÜREKLİ DESTEK

GÜVENİLİR HİZMET

UZMAN PERSONEL

Esenler Özel Ambulans

Esenler Özel Ambulans hasta nakil ekibimiz ile İstanbul’un tüm ilçelerinde, hasta nakli hizmetleri vermeye çalışıyoruz. Esenler özel ambulans hizmetlerimizden faydalanmak isteyenler, firma telefon numaralarımızı arayarak taleplerini hemen iletebilirler. Mavi ambulans firması olarak sağlık sektörüne katkı sunmaya, hastaların güvenli bir şekilde istenilen yere taşınmasını sağlamaya çalışıyoruz. Esenler özel ambulans hizmeti talep edenler, tam donanımlı ve uzman acil tıp teknisyenlerinden istedikleri hizmeti anında alabilecektir. Esenler bölgesinde her zaman yaşanan yoğun trafik sorununda bile hizmetlerimiz, en kısa sürede ulaştırılmaktadır.

esenler özel ambulans
7/24 ambulans hizmeti

Ambulans Hizmeti

Esenler özel ambulans hizmetleri, firmamız tarafından kesintisiz olarak veriliyor. Hizmetlerimiz, her türlü hasta nakil işlemleri için belirlenmekte, hizmet güvenliği için araçlarımızı, belirlenen standartlara göre donanımlı hale getirilmiştir. Esenler özel ambulans ihtiyaçlarında, firmamız, çağrı merkezi numaralarını arayanlara, hasta nakil durumuna göre araç ve personel yönlendirmesini anında yapıyoruz.

Çağrı merkezimizi arayanlara, hasta nakil durumunu soruyor ve ona göre acil yardım, acil sağlık gerektiren ya da acil müdahale gerektirmeyen duruma göre personel belirlemesi yapıyoruz. Acil müdahale gerektirmeyen hasta nakilleri için donanımlı araç, bir şoför ve 1 acil tıp teknisyeni yönlendirmesi yapıyoruz. Acil müdahale gerektiren durumlarda, acil müdahale edilebilecek ambulans, şoför, acil tıp teknisyeni ve acil tıp teknikerinden oluşan ekip yönlendirme işlemlerini yapıyoruz.

Hizmet Türlerimiz

Özel ambulans hizmetleri sayesinde, insanlar, hastalarını istedikleri zaman daha konforlu ve rahat bir şekilde istedikleri yere taşıyabiliyorlar. Esenler özel ambulans hizmet seçeneklerimiz şunlardır; evden hastaneye, hastaneden eve, hastaneden hastaneye, şehirler arası hasta nakli, organizasyon takibi ambulans hizmeti.

Esenler özel ambulans hizmetleri veren bir firma olarak, tüm hizmet türlerimizde, hasta güvenliğine, nakil sırasında rahatına özen gösteriyoruz. Esenler özel ambulans hizmetlerimiz talep edenler, hastalarını bulunduğu yerden, Türkiye’nin her yerine taşımamızı bizlerden talep edebilirler.

özel ambulans esenler
ambulans kiralama

Ambulans İşlemleri

Mavi Ambulans Özel hizmetlerimiz, her türlü ambulans hasta nakil ambulansı işlemleri için belirlenmiştir. Personellerimiz, eğitimlidir ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmış tam donanımlı araçlarımız ile talep eden herkese hizmet vermektedir. İstanbul özel ambulans hizmetlerimizde, her türlü organizasyonlar için ambulans hizmeti veriyoruz. Organizasyon öncesinde, firmamız ile görüşmeler yapanlar, organizasyon türüne, katılım sayısına göre yeterli sayıda ambulans ve acil müdahale ekibi talebinde bulunabilecektir. Esenler özel ambulans işlemleri için hizmet sözleşmesi hazırlıyor, ekiplerimizin hizmet vermeye başlama tarih ve saati ile hizmet bitim zamanını belirliyoruz. Sözleşmede belirlenen süre içerisinde, ambulans sayısı ve türüne göre yeterli sayıda personel görevlendirilmesini yapıyor, hizmetlerin güvenli sunulmasını sağlıyoruz.

Esenler Özel Ambulans Hasta Nakilleri

Özel ambulans hizmetleri sunan firma olarak, hizmetlerimizi, İstanbul’un tüm ilçelerinde vermeye çalışıyor ve bölgesel merkezler oluşturuyoruz. Esenler ilçesi ve çevresine hızlı ve güvenli hizmetler sunabilmek için hasta nakli işlemleri konusunda deneyimli personeller bulunduruyoruz. Hasta nakillerinde, personellerimiz, hastayı bulunduğu yerden sedyeye en güvenli şekilde almakta, hasta için her türlü güvenliği aldıktan sonra ambulansa taşımaktadır. Esenler özel ambulans araçlarımız, hastanın konforu ve rahatı düşünülerek, tasarlandığı için nakil işlemleri sırasında, gideceği yere kadar rahat etmesi sağlanmaktadır.

Hasta nakillerinde, şoförlerimiz, hastanın en kısa sürede gideceği yere ulaştırılmasını sağlamak için yoğun trafikte bile hızlı ve güvenli sürüşler yapmaya çalışacaktır. Acil tıp teknisyenimiz, sürekli hastanın yanında olacak, nakil sırasında, acil müdahale edilmesi gerekiyorsa, gerekli işlemleri anında uygulayacaktır. Acil müdahale edilmesi gereken, nakil işlemlerinde, hastanın durumu ile ilgili sürekli gözlemler yapacak ve hastaneye ulaşıldığında, hastanın ilk durumu, nakil sırasında gelişen durumlarla ilgili hastane personeline bilgi verecektir. Firmamız, bunu yapabilecek bilgi ve deneyime sahip personellerle hizmet vermektedir.

hasta nakli
esenler ambulans araçları

Ambulans Araçları

Nüfusun kalabalıklaşması, sağlık sorunlarının artması, sağlık sektörünün her alanında özel hizmetlere ihtiyaç duyurmaktadır. Esenler özel ambulans hizmetleri vermeye başlamadan önce hizmetlerimizi sunabileceğimiz tüm ambulans araçlarımızı, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun donanımlı hale getirdik. Tüm hizmet araçlarımız, TSE EN 1789 standardına göre teknik ekipmanlar ile donatılmıştır. Hasta nakil işlemlerinde, hasta konforu düşünülmekte, her türlü hava şartlarında hizmet verebilmek için ısıtma ve soğutma sistemleri bulunmaktadır. Hasta nakil işlemleri için araçlarımız, Karayolları Trafik Kanununa göre beş yaşından küçük ve ambulans ruhsatına sahiptir. Acil müdahale ve ambulans hizmetlerimizi talep eden müşterilerimize, gerekli tüm izin belgelerini gösteriyoruz.

İstanbul anadolu yakası ve avrupa yakasında faaliyetlerine devam eden firmamız tuzla özel ambulans telefon numarası 0216 606 3812 üzerinden bize ulaşın 10 – 30 dakika arasında gelelim hasta taşımanızı yapalım.

Esenler Özel Ambulans Hizmetlerimiz İçin Bize Ulaşın !